Informatie Ons team Partners Referenties
Co-locatie Dedicated server Email spamfilter Websites
Secundo SoClub SoGenTo SoGolf
Co-locatie Dedicated
server
Email
spamfilter
Websites
Cloud werkplek

Met een CLOUD (online) werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is. Uw medewerkers kunnen eenvoudig op kantoor, thuis of onderweg werken en beschikken altijd over de werkplek zoals zij die gewend zijn. En dit allemaal voor een vaste prijs per maand. U kunt met uw huidige computer of laptop eenvoudig inloggen op een online werkplek die exact gelijk is aan uw huidige werkomgeving.


Een online werkplek brengt behoorlijk veel voordelen met zich mee. U heeft uw eigen werkplek overal beschikbaar, medewerkers hebben een eigen werkomgeving en beïnvloeden elkaar niet. Uw data van uw applicaties zoals bijvoorbeeld Outlook, Word en Excel worden veilig en betrouwbaar opgeslagen. Daardoor bent u ook minder gevoelig voor de inbraak van uw bedrijfsgegevens. Wij bieden alle diensten aan voor een vaste prijs per maand, zo weet u exact waar u aan toe bent bij een nieuwe werkplek of applicatie naar wens. De werkplek is ook flexibel en schaalbaar naar wens.

Bij een cloud werkplek heeft u te maken met data die opgeslagen wordt in de CLOUD. Deze data moet te allen tijde uiteraard goed beschermd worden, daarom bieden wij een optimale beveiliging. De dataopslag in de CLOUD vind in Nederlandse first-rate datacenters plaats. Tevens dragen wij zorg voor een dagelijkse back-up.

Onze CLOUD werkplekken zijn leverbaar vanaf 25,00 euro per maand (exclusief BTW) per medewerker.

Bedrijf

Diensten

Software

Overigen

Contact
Informatie
Ons team
Partners
Referenties
Co-locatie
Dedicated server
Email spamfilter
Websites
Secundo
SoClub
SoGenTo
SoGolf
Klant dashboard
en
Webmail
(beiden voor klanten)

©2012 - 2018 Support2U