Informatie Ons team Partners Referenties
Cloud oplossingen ICT beheer VoIP (telefonie)
Secundo SoClub SoGenTo SoGolf
Cloud ICT beheer VoIP
Cloud oplossingen

We innoveren continu en hebben daarbij altijd onze klanten in gedachten. Daarom maken wij voor al onze cloud oplossingen gebruik van de modernste hard- en software. Je maakt je eigen keuzes, en hebt daarin alles in eigen hand.


Onze diensten zijn gericht op verhoging van uw omzet met behulp van e-Business en op een doeltreffende, succesvolle strategie en positionering van uw bedrijf op het internet.
  • Dedicated servers
  • Webhosting
Dedicated server

De beste verbinding! - Low-latency door alleen kwaliteit netwerken te gebruiken.


Met een dedicated server van Support2U heeft u alle vrijheid en dezelfde mogelijkheden welke u zou hebben met een eigen server. U hoeft zich echter geen zorgen te maken over de hardware. U huurt bij ons gewoon de benodigde hard- en software en wij verzorgen de plaatsing in het datacenter. Daarna beheert u de server volledig zelf.

Wij verhuren servers op maat in vele mogelijke configuraties en naar keuze met CentOS of Microsoft Windows Server en eventueel aanvullende software.
Standaard heeft u altijd backup faciliteit, 1Tb dataverkeer per maand, 1Gb netwerk/internet aansluiting, 99,9% uptime garantie en minimaal 1 IP-adres. Daarnaast natuurlijk volledig eigen beheer van de server via Remote Desktop (Administrator toegang, zodat u eigen gebruikers en rechten kunt aanmaken).
  • Dell 1U server met Dual Core Xeon, 4Gb geheugen en 2 x 250Gb (RAID-1) harddisk en CentOS, 59 euro per maand.
  • Dell 1U server met Quad Core Xeon, 8Gb geheugen en 2 x 500Gb (RAID-1) harddisk en CentOS, 69 euro per maand.
  • Andere uitvoering nodig? Bel of mail voor een prijs!
Eenmalige setup kosten voor een dedicated server bedragen 99 euro.

Graag een Managed Server oplossing?
Of heeft u software licentie(s) nodig?
Ook dat regelen we graag voor u!

Webhosting

Met onze webhosting zet je in alle vrijheid je eigen website op. Je maakt je eigen keuzes, en hebt daarin alles in eigen hand. Alle instellingen van je webhosting pakket zijn naar jouw wensen aan te passen.


Onze techneuten regelen, in overleg met de klant, de (eerste) instellingen van de domeinnaam, de email en verzorgen indien gewenst graag de eerste opzet van de website. Daarna kunt u helemaal los op de inhoud van uw website.

Andere lay-out? Ander menu? Andere kleuren? Nieuwe teksten en/of afbeeldingen? Voor het beheer van uw website maakt u gebruik van ons eigen Content Management Systeem met keuze uit honderden verschillende templates en met de modernste mogelijkheden en technieken.
En zijn er vragen dan staan wij u graag met raad en daad terzijde!

Webhosting is leverbaar voor 14,50 euro per maand (exclusief BTW, inclusief maximaal 10 email adressen en .nl domeinregistratie).

Bedrijf

Diensten

Software

Overigen

Contact
Informatie
Ons team
Partners
Portfolio
Referenties
Cloud oplossingen
ICT (systeem)beheer
VoIP (telefonie)
Secundo
SoClub
SoGenTo
SoGolf
Klant dashboard en
Webmail
(voor klanten)

aLot2Trade
(internationale handels site)
Hardware2U
(gebruikte ICT hardware)
©2012 - 2017 Support2U