Informatie Ons team Partners Referenties
Cloud oplossingen ICT beheer VoIP (telefonie)
Secundo SoClub SoGenTo SoGolf
Informatie Ons team Partners Referenties
Informatie

In deze periode van tegenvallende groei en economische tegenwind zijn bedrijven op zoek naar kostenbesparingen. Efficiëncy door middel van ICT en Electronic Business zijn daarbij toverwoorden! Beide zaken hebben echter niets magisch, maar zijn voor elke ondernemer bereikbaar!
Ook in het MKB !


Wij kunnen u daarbij helpen. Onze diensten zijn er op gericht er voor te zorgen dat u, met behulp van uw ICT infrastructuur en e-Business, zo efficiënt mogelijk kan werken en drastisch kunt besparen op (personeels)kosten. Daar is ook voor u winst te halen.

Wij adviseren, begeleiden en geven concrete invulling op het gebied van ICT en e-Business. Hierbij kunt u denken aan de opzet of aanpassing van computer apparatuur, de bouw van websites of internet/netwerk-software, maar ook de implementatie van een compleet business management systeem inclusief customer relationship management, in- en verkoop orderverwerking en projectmanagement.

Wij zijn een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 2001, en als zodanig in staat onze opdrachtgevers een objectief advies te geven.

Onze dienstverlening is gericht op het MKB en de startende ondernemer.

'No-nonsense en doen wat we beloven' is het motto van Support2U.

Bedrijf

Diensten

Software

Overigen

Contact
Informatie
Ons team
Partners
Portfolio
Referenties
Cloud oplossingen
ICT (systeem)beheer
VoIP (telefonie)
Secundo
SoClub
SoGenTo
SoGolf
Klant dashboard en
Webmail
(voor klanten)

aLot2Trade
(internationale handels site)
Hardware2U
(gebruikte ICT hardware)
©2012 - 2017 Support2U