Informatie Ons team Partners
Co-locatie Dedicated server Email spamfilter Websites
YOKdata
Secundo SoClub SoGolf
Co-locatie Dedicated
server
Email
spamfilter
Websites
Website bouw

Het bouwen van een goede, professionele website of webshop is bepaald geen eenvoudige zaak. Los van de technische vragen en mogelijkheden moet de website een afspiegeling zijn van uw bedrijf en aansluiten bij de andere uitingsvormen van uw onderneming. Daarnaast moet de website voldoende informatie en mogelijkheden bieden om ook voor de bezoeker interessant te zijn.


De website-ontwikkelaars van Support2U zijn al sinds 1996 actief met het op maat realiseren van websites en de achterliggende programmatuur en hebben dus een schat aan ervaring.

Onze aanpak kenmerkt zich door een hoge mate van afstemming met de klanten over de opzet, realisatie en het uiteindelijk gebruik van de gevraagde website. Daarnaast verzorgen wij, nadat de bouw is voltooid, ook inschrijving en promotie van uw website op de verschillende nationale en internationale zoekmachines.

Onze dienstverlening eindigt niet met de oplevering van uw website. Natuurlijk kunnen wij de 'hosting' verzorgen (op eigen servers welke zijn gehuisvest in het datacenter, uw email verkeer verzorgen en overige faciliteiten (SMS, Betalingssystemen etc.) bieden. Tevens zorgen we voor een uitgebreide (real-time) statistiek over het gebruik van uw website.

We gebruiken o.a. sitemaps om de zoekmachine-robots te informeren over al uw pagina's en ervoor te zorgen dat gebruikers meer van uw webpagina's ontdekken.

Website hosting

Snel aan de slag met een krachtige website of blog en graag zelf de bouw en het onderhoud ter hand nemen? Kies voor het erkende WordPress content management systeem (CMS). Hiermee kies je voor heel veel mogelijkheden. Van kleine blogs tot websites van multinationals; het beheersysteem is in staat om aan de wensen en eisen van elke doelgroep te voldoen.


WordPress is professionele websoftware waarmee je eenvoudig een schitterende website creëert. Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke software, flexibiliteit en wil je de keuze hebben uit vele thema’s en uitbreidingsmogelijkheden? Dan is WordPress de ideale software voor jou.
Met de backend creëer je nieuwe artikelen en pagina’s, deel je afbeeldingen en video’s en installeer je thema’s en extensies. Alle opties zijn beschikbaar binnen enkele klikken, zonder dat je kennis van de technologie of HTML nodig hebt.

Wij verzorgen voor u de (eerste) instellingen van de domeinnaam, de email, de eerste installatie van WordPress op onze servers, stellen de backup in en regelen de beveiliging. Daarna ontvangt u van ons uw persoonlijke inlog gegevens en kunt u zelfstandig aan de slag.

Andere lay-out? Ander menu? Andere kleuren? Nieuwe teksten en/of afbeeldingen? Voor het beheer van uw website maakt u gebruik van de WordPress backend met keuze uit honderden verschillende templates en met de modernste mogelijkheden en technieken.
En zijn er vragen dan staan wij u graag met raad en daad terzijde!

Webhosting is leverbaar vanaf 15,00 euro per maand (exclusief BTW, inclusief onbeperkt aantal email adressen (naar keuze IMAP of POP) en .nl domeinregistratie).

Bedrijf

Diensten

Projecten

Software

Overigen

Contact
Informatie
Ons team
Partners
Co-locatie
Dedicated server
Email spamfilter
Websites
YOKdata
Secundo
SoClub
SoGenTo
SoGolf
Klant dashboard
en
Webmail
(beiden voor klanten)

Voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Algemene Voorwaarden Verwerkersovereenkomst
Privacy verklaring
Klachten kunnen worden ingediend via het klant dashboard. Wij reageren uiterlijk binnen 7 dagen op uw invoer!
©2012 - 2024 Support2U